Ingredients
(per 4 persones)
-
Salmó fumat, uns 150 g, en
un tros.
-
2 ous durs.
-
Uns quants cogombres.
(poden ser tāperes)
-
Una ceba tendra no molt
grossa.
-
Tres espārrecs gruixats
per hom (frescs o de pot).
-
Unes fulles de juevert.
-
Suc de mitja llimona, oli,
sal, pebre bo, vinagre i unes cullerades de salsa tārtara, si
ens hi agrada.
|
Com fer-ho
-
Tallar el salmó a dauets.
-
Separar el blanc del
vermell de l'ou bullit: reservar el vermell i tallar el blanc.
-
Tallar els cogombres.
-
Mesclar-ho tot i
trempar-ho amb la sal, el pebre, el suc de llimona i molt poc
vinagre.
-
Muntar-ho dins una
palangana o dins motllos redons individuals, que traurem abans de
servir-ho.
-
Cobrir l'amanida amb el
vermell de l'ou cuit passat per un colador fi.
-
Posar els espārrecs ben
escorreguts pel costat de la palangana o dels motllos i
cobrir-los amb una cullerada de salsa tārtara.
|