Salmó fumat amb espārrecs

 

 

 

 

Ingredients

(per 4 persones)

  • Salmó fumat, uns 150 g, en un tros.

  • 2 ous durs.

  • Uns quants cogombres. (poden ser tāperes)

  • Una ceba tendra no molt grossa.

  • Tres espārrecs gruixats per hom (frescs o de pot).

  • Unes fulles de juevert.

  • Suc de mitja llimona, oli, sal, pebre bo, vinagre i unes cullerades de salsa tārtara, si ens hi agrada.

 

 

Com fer-ho

  • Tallar el salmó a dauets.

  • Separar el blanc del vermell de l'ou bullit: reservar el vermell i tallar el blanc.

  • Tallar els cogombres.

  • Mesclar-ho tot i trempar-ho amb la sal, el pebre, el suc de llimona i molt poc vinagre.

  • Muntar-ho dins una palangana o dins motllos redons individuals, que traurem abans de servir-ho.

  • Cobrir l'amanida amb el vermell de l'ou cuit passat per un colador fi.

  • Posar els espārrecs ben escorreguts pel costat de la palangana o dels motllos i cobrir-los amb una cullerada de salsa tārtara.